Soetaers: "Dit jaar is er echt iets mogelijk in de beker"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Soetaers: "Dit jaar is er echt iets mogelijk in de beker"

Anderlecht, Club Brugge en Standard lieten zich eerder verrassen in de Cofidis Cup, maar Racing Genk liet gisteren geen steek vallen. De Limburgers wonnen zuinig van Lokeren, maar volgens Tom Soetaers was de overwinning wel verdiend.

"In de eerste helft speelden we goed en kregen we de beste kansen. Lokeren heeft in de eerste periode geen enkele kans gekregen", maakt Soetaers zijn analyse van de partij bij Sporza. "In de tweede helft werd Lokeren de betere ploegen en kregen ze een tweetal kansjes, maar wij stelden daar ook enkele mogelijkheden tegenover. Over de hele wedstrijd gezien, is de overwinning terecht."

"We zijn een ronde verder, dat is het enige wat telt. De grote drie liggen er al uit, dus dit jaar is er voor ons echt iets mogelijk in de beker. De druk was groot na de uitschakeling van Anderlecht, Club Brugge en Standard. Club Brugge speelde ook thuis, zo zie je dat dit gevaarlijke matchen kunnen zijn. Na deze overwinning kunnen we de competitie hervatten met het nodige vertrouwen."

"Ik ben hier aan mijn laatste zes maanden bezig. Ik doe mijn best voor het team. Ik denk dat ik gretig ben ingevallen, met enkele goede en minder goede acties. Maar ik zal altijd mijn best blijven doen als Genk mij nodig heeft. Of ik deze zomer naar het binnen- of buitenland trek? Ik weet het niet, tijd brengt raad."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties