Koç wil zo snel mogelijk zijn transfer naar Groningen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koç wil zo snel mogelijk zijn transfer naar Groningen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Serhat Koç, de trefzekere spits van de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven, wil zo snel mogelijk verhuizen naar FC Groningen. Het contract is al ondertekend, maar de verhuis gaat normaal pas op het einde van dit seizoen door.

FC Eindhoven, de huidige club van Serhat Koç, kreeg deze week opnieuw te horen dat het onder curatele blijft staan. Het gevaar voor een faillissement is dus nog altijd heel groot. Koç heeft al aan het bestuur van FC Eindhoven aangegeven dat hij de situatie van de club niet wil afwachten en dat hij zo snel mogelijk de stap hogerop wil maken. Zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma treedt de spits daarin bij. "Deze omgeving is niet langer ideaal voor hem", zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

"Het is heel vervelend voor FC Eindhoven, maar de situatie is nu zo onzeker en rommelig dat Koç zich beter kan voorbereiden op een rustige manier op het nieuwe seizoen bij FC Groningen. Over een paar dagen zou er wel duidelijkheid moeten komen over de situatie van de tweede club uit Eindhoven. Onze landgenoot Marc Brys traint overigens die club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties