Dender haalt er twee verdedigers bij

De Nijs Michael
| 8 reacties
Dender haalt er twee verdedigers bij
Foto: © SC

FCV Dender EH ging afgelopen zaterdag op eigen veld onderuit tegen Germinal Beerschot, daardoor zakken de Oost-Vlamingen bijzonder diep weg in de degradatiezorgen. Het bestuur geeft zich echter niet gewonnen en haalde er intussen twee versterkingen bij.

Zo komt Dimitri Lazarevski de Oost-Vlaamse eersteklasser versterken. De Macedonische linksachter komt over van Rabotnicki Skopje en tekende een contract voor anderhalf jaar bij de fusieploeg. De 26-jarige verdediger zal voor het eerst inzetbaar zijn tegen Moeskroen.

Daarnaast haalde Dender met Ervin Zukanovic meteen een tweede versterking in evenveel dagen. De Bosnische centrale verdediger kon de club overtuigen tijdens een ultieme test en zette intussen zijn handtekening onder een contract voor 2,5 jaar. De 22-jarige ex-speler van het Oostenrijkse Austria Lustenau komt over van KFC Uederingen.

De Kroatische centrale verdediger Topalovic kon niet overtuigen tijdens zijn proefperiode, de 31-jarige defensieve kracht werd dan ook doorgestuurd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties