Topaankoop Neves is niet gelukkig bij Hamburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Topaankoop Neves is niet gelukkig bij Hamburg

Thiago Neves werd vorige zomer voor de som van zeven miljoen euro overgenomen van het Braziliaanse Fluminense. De Braziliaan kon echter nog geen potten breken en is ook niet langer gelukkig in Duitsland.

Thiago Neves heeft nog niet veel mogen opdraven in het shirt van Hamburg SV dit seizoen. De Braziliaan wijst daarvoor maar naar één persoon: trainer Martin Jol. "Ik wil altijd spelen. Of het nu bij Hamburg is of ergens in Saoedi-Arabië. De trainer heeft blijkbaar geen vertrouwen in mij. Als ik speel, is dat telkens maar voor tien minuten of een kwartier. Zo kan ik natuurlijk nooit het ongelijk van de trainer bewijzen", zegt Neves in de regionale krant Hamburger Morgenpost.

De 23-jarige Neves is niet te spreken over het tactisch inzicht van Jol. "Twee of drie keer heb ik op mijn positie mogen spelen. Ik ben een aanvallende middenvelder. Ik moet doelpunten maken en niet de verdedigende taken op het middenveld uitvoeren. Door verschillende omstandigheden heb ik nog niet kunnen tonen waartoe ik in staat ben", gaat de belofte voort die vorig jaar al eens debuteerde in de Braziliaanse nationale ploeg.

Neves speelde tot nu toe mee in zes Bundesligawedstrijden en kwam drie keer in actie in de UEFA-beker. Scoren heeft hij nog niet gedaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties