Willem II legt op de valreep nog 2 spelers vast

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Willem II legt op de valreep nog 2 spelers vast

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Willem II heeft zich op de laatste dag van de winterkoopjes versterkt met Nuelson Wau en Reimond Manco. Beide spelers blijven tot het einde van het seizoen.

Nuelson Wau keert terug bij de club die hij een jaar geleden verliet. Een jaar geleden stapte hij over naar Roda JC, maar na amper zes maanden vertrok hij richting Cyprus. Daar liet hij eind vorig jaar zijn contract ontbinden en hield vervolgens bij de Tilburgers zijn conditie op peil.

Technische directeur Andries Jonker: "Nuelson is een welkome versterking, nu onze verdedigers Danny Schenkel en Rens van Eijden uit de roulatie zijn vanwege blessures. Hij kent de club door en door, speelde al 156 wedstrijden voor Willem II en heeft met de meeste jongens nog samengespeeld, dus zal hij geen aanpassingsproblemen kennen."

Reimond Manco wordt dan weer voor de rest van het seizoen gehuurd van PSV. De 18-jarige aanvaller kwam deze zomer over van Alianza Lima en speelde tot dusver vijf wedstrijden voor de Eindhovense club. Manco wordt beschouwd als één van de grootste talenten uit Peru.

"Hij is een technisch vaardige speler met een goede individuele actie. Hij heeft dreiging en is doelgericht", aldus Jonker.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties