Liverpool en Engeland houden hart vast voor Gerrard

Liverpool en Engeland houden hart vast voor Gerrard
Foto: © SC

Steven Gerrard is gisteren in de FA Cup-replay tegen Everton geblesseerd geraakt aan de hamstring. Vandaag moet een MRI-scan de ernst van de kwetsuur uitwijzen. Rafael Benitez en Fabio Capello (bondscoach Engeland) houden hun hart vast.

Het ziet er naar uit dat Steven Gerrard de partij van dit weekend tegen Portsmouth en de oefeninterland van Engeland tegen Spanje zal moeten missen. "Hij was moe, raakte geblesseerd en vroeg om een wissel", aldus Liverpool-manager Rafael Benitez na de wedstrijd. "Tegen Wigan Athletic was hij ook moe, heb ik hem ook gewisseld maar iedereen vond dat ik hem had moeten laten staan. Je ziet dan tot wat het kan leiden", aldus nog de Spanjaard.

Ook Engels bondscoach Fabio Capello zal het uitvallen van Gerrard niet graag zien. Vrijdag maakt hij zijn selectie bekend voor de oefenpartij tegen Europees kampioen Spanje. In november was de middenvelder er ook al niet bij op het veld van Duitsland. Toen onderzocht een bondsarts hem om de ernst in te schatten en Benitez vreest dat dit nu ook weer het geval zal zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties