Ook Simons onzeker voor Slovenië

Kevin Van Cutsem
| 1 reacties
Ook Simons onzeker voor Slovenië
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Timmy Simons trainde gisteren niet mee met de Rode Duivels. Reden was een pijnlijke tand die vandaag getrokken werd. “Hopelijk heb ik er niet te veel last meer van”, liet de PSV-aanvoerder deze namiddag weten.

Timmy Simons ontbrak gisteren op training. De middenvelder die ook centraal achterin kan uitgespeeld worden, trok vanmorgen naar de tandspecialist voor een kleine ingreep. “Ik heb mijn pijnlijke kies laten trekken”, vertelde hij deze namiddag aan de pers. 

“Hopelijk komt er geen reactie straks op training. Het is de bedoeling dat ik opwarm met de groep. Bij het wedstrijdje zal ik me wel afzijdig houden. Ik wil geen risico’s nemen. Tijdens zo’n partijtje kan de wonde immers makkelijk opengaan en dat wil ik voorkomen.”
 
Of Simons morgen aan de aftrap komt, blijft de vraag. “Ik voel me opnieuw goed, maar we zullen vandaag en morgen wel zien hoe het allemaal evolueert. Ik zal er alvast alles aan doen om te spelen.”
 
Ondertussen is het al drie maanden geleden dat de Rode Duivels nog eens samenkwamen. “Dat het zo lang geduurd heeft, is jammer. We zaten juist in een goede flow, daar moeten we nu mee aanknopen. Het enthousiasme in de groep is alvast erg groot”, besloot Simons. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties