Alex verwacht vuurwerk na komst van Hiddink

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Alex verwacht vuurwerk na komst van Hiddink
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alex (foto), de Braziliaanse verdediger van Chelsea die in 2007 overkwam van PSV Eindhoven, is blij met de komst van Guus Hiddink naar Stamford Bridge. Onder leiding van de Nederlander groeide hij bij PSV uit tot een van 's werelds beste verdedigers.

"Hij is een goede trainer en een fantastische mens", zei Alex op de website van The Blues. "Van mijn drie jaar in Nederland heb ik er twee gewerkt met Guus Hiddink. We wonnen twee keer het Nederlands kampioenschap en daar was één keer de dubbel bij. In mijn eerste seizoen hebben we ook de halve finale van de Champions League bereikt", aldus de Braziliaan die dit seizoen veel meer aan spelen toekwam dan in de vorige jaargang.

Alex verwacht dat Chelsea met de komst van Hiddink gensters gaat slaan. "Bij PSV was het al zo. We speelden toen in een 4-3-3-opstelling en ik denk dat hij dat hier ook zal willen doen", aldus nog de Braziliaan die onder Luiz Felipe Scolari, de voorganger van Hiddink, twintig keer werd opgesteld in officiële wedstrijden en twee keer als invaller het veld opkwam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties