Sparta wil Booy niet naar Utrecht laten gaan

Nico Wieme
| 0 reacties
Sparta wil Booy niet naar Utrecht laten gaan
Foto: © SC

Foeke Booy staat bovenaan het verlanglijstje van FC Utrecht. Toch moeten de Domstedelingen niet rekenen op de medewerking van Sparta Rotterdam, de huidige werkgever van de Nederlandse coach.

FC Utrecht zou Foeke Booy maar wat graag inlijven als technisch directeur, al zal dat niet van een leien dakje lopen. “Zijn contract loopt nog een jaar door”, zegt Alex Klein, één van de vier commissarissen in de raad van Sparta, aan het AD.
 
“Wij willen zo snel mogelijk duidelijkheid. Al denk ik dat er heel veel trainers zijn die bijzonder graag met dit Sparta-elftal aan de slag gaan, mocht het inderdaad tot een vertrek van de trainer komen. Maar daar ga ik nog altijd niet van uit”, aldus Klein.
 
“We zijn erg tevreden over Foeke, hij heeft het tot op heden prima gedaan. Hij geeft de talenten uit onze jeugdopleiding de kans om door te breken. Die spelers stijgen in waarde en vormen straks ongetwijfeld een bron van inkomsten als clubs ze willen hebben.”
 
Booy zelf verklaarde dat hij tot op heden nog niets gehoord heeft van FC Utrecht, de club waar de ex-Club Bruggespeler tussen 1994 en 1996 zelf voetbalde en die hij tussen 2000 en 2007 coachte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties