Moeskroen heeft drie kandidaat-overnemers

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Moeskroen heeft drie kandidaat-overnemers
Foto: © SC

Philippe Dufermont (foto), de geldschieter van eersteklasser Excelsior Moeskroen, heeft naar eigen zeggen drie kandidaat-overnemers voor de Henegouwse club. Zelf wil hij in de toekomst minder tijd en geld in de club steken.

Philippe Dufermont ontpopte zich vorige week nog maar eens als de reddende engel van Excelsior Moeskroen door extra geld in de club te pompen zodat die toch minstens tot het einde van dit seizoen in de hoogste voetbalklasse kan spelen.

De voorbije week was Dufermont druk bezig met het zoeken van nieuwe sponsors en investeerders. In tijden van crisis voorwaar een lastige taak. Toch zouden er drie kandidaten zijn die willen geld stoppen in de club in het uiterste westen van Henegouwen. "Er zijn drie buitenlandse investeerders die contact met me hebben opgenomen", meldt Dufermont vandaag in Le Soir.

De eerste groep zou uit Saoedi-Arabië komen. De tweede kandidaat is een communicatiespecialist uit Australië en de derde optie komt uit Rusland. Het bestuur zou die laatste groep echter niet zien zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties