Louwagie luidt alarmbel na 1 op 9

Louwagie luidt alarmbel na 1 op 9
Foto: © SC

Michel Louwagie, de manager van AA Gent, is ongerust na de 1 op 9 van zijn ploeg in de jongste drie wedstrijden. De Buffalo's lijken daarmee weer even uit de strijd om de derde plaats te zijn geslagen. Momenteel staat AA Gent onderin de linkerkolom.

"Ik maak me zorgen want dit is echt niet goed voor de groei van onze club. Dat is ook zo voor het budget en de waarde van onze spelers. Het is enorm frustrerend. We moeten op het einde van dit seizoen de vijfde plaats behalen. Het is echt een kwestie van moeten", zegt Michel Louwagie in HLN.

Louwagie zegt ook dat als de vijfde plaats niet behaald wordt, dit consequenties zou kunnen hebben voor het budget van de club. De Gentenaren begonnen voortvarend na Nieuwjaar, maar na de uitschakeling in de beker tegen Rracing Genk ging het bergaf. Tegen KV Mechelen werd gelijkgespeeld, thuis werd verloren van Anderlecht en Germinal Beerschot.

"Er is talent genoeg in onze selectie en we hebben met Michel Preud'homme een bekwame trainer in de rangen. Het is nu aan de spelers om hun verantwoordelijkheid op te nemen. Ze hebben allemaal een goed contract en nu moeten ze maar eens tonen dat ze topsporters zijn", besluit Louwagie. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties