Van Marwijk juicht terugkeer Van Nistelrooij toe

Jeroen Pyl
| 1 reacties
Van Marwijk juicht terugkeer Van Nistelrooij toe
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bert Van Marwijk reageert enthousiast op een mogelijke terugkeer van Ruud Van Nistelrooij bij Oranje. De aanvaller van Real Madrid verkondigde vorige week nog dat hij overweegt om terug te keren uit zijn pensioen als Nederlands international.

Ruud Van Nistelrooij gaf er afgelopen zomer na de uitschakeling tegen Rusland op het Europees kampioenschap de brui aan. Von Gol had een moeilijke relatie met oud-bondscoach Marco Van Basten maar lijkt opgetogen over de huidige oefenmeester Bert Van Marwijk.
 
Van Marwijk heeft zeker oren naar een terugkeer van Van The Man. “Het is altijd heel positief als een speler van zijn kaliber zo’n uitspraken doet. Hij denkt duidelijk heel positief over het Nederlandse elftal.”
 
“De laatste keer dat ik hem had gesproken, wou hij nog al zijn aandacht op Real Madrid te willen vestigen. Daar had ik begrip voor. Als hij er nu echter anders over denkt, hoor ik dat ook graag. Wanneer hij is hersteld van zijn oude blessure en wil praten, dan sta ik daar zeker voor open.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties