De Camargo: "We missen ervaring"

Kevin Van Cutsem
| 3 reacties
De Camargo: "We missen ervaring"
Foto: © SC

Standard heeft niet voor een mirakel kunnen zorgen. De Luikenaars speelden tegen Braga wel een erg verdienstelijke wedstrijd. Dat zag ook aanvaller Igor De Camargo: “Als we elke wedstrijd spelen zoals die van vandaag is de titel opnieuw voor ons.”

“We hebben een goed Standard gezien dat tot de laatste minuut geknokt heeft”, vertelt De Camargo aan Sporza Radio. “Spijtig dat we niet vroeger konden scoren. Toch gaan we er met opgeheven hoofd uit.”
 
“Jammer van onze misstap in Braga”, gaat de Rode Duivel verder. “We kenden daar dezelfde pech als vorig jaar (in Zenit waar Standard 0-3 verloor, red). Misschien missen we nog de ervaring om onze kansen te benutten en het achterin gesloten te houden.”
 
Standard, dat ondanks de uitschakeling toch opnieuw een beetje vertrouwen heeft getankt, kan zich nu volop richten op de competitie. “We moeten proberen om elf keer te winnen en zo Anderlecht onder druk te zetten”, zegt De Camargo.
 
“Iedereen heeft kunnen zien dat de solidariteit in de groep opnieuw groot is. Hopelijk is het slechte weer voorbij en kan de zon opnieuw schijnen voor Standard. Als we elke wedstrijd spelen zoals die van vandaag is de titel voor ons.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties