Devroe weerlegt kritiek van De Boeck

De Nijs Michael
| 23 reacties
Devroe weerlegt kritiek van De Boeck
Foto: © SC

Het veld in het Jan Breydelstadion ligt er niet bepaald schitterend bij en dat zorgt voor wrevel. Volgens Cercle Brugge is de slechte staat van het veld de schuld van Club Brugge, maar die uitspraak is bij blauw-zwart niet in goede aarde gevallen.

Cercle Bruggetrainer Glenn De Boeck haalde deze week uit naar Club Brugge. Blauw-zwart heeft de grasmat van het Jan Breydelstadion namelijk kapotgespeeld omdat Jacky Mathijssen en co absoluut wilden spelen tegen Roeselare. Dat is althans de versie van De Boeck, maar die wordt tegengesproken in de blauw-zwarte bestuurskamer.

"Wij speelden die dag op beton en voor zover ik weet kan je beton niet kapot spelen", vertelt Club-sportmanager Luc Devroe in HNB. "Het veld ligt er inderdaad niet goed bij momenteel, dat ga ik niet ontkennen, maar ik zie niet in waarom wij daarvoor verantwoordelijk zouden zijn. Trouwens, als het dan toch zo onverantwoord was van ons om die wedstrijd op dat veld te spelen, dan vraag ik me af waarom De Boeck de dag na die match er geen graten in zag om er op te gaan trainen. Wie zegt dat zij het toen niet kapotgetraind hebben?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties