Oud-speler Club Brugge debuteert bij Volendam

Jimmy Wouters
| 2 reacties
Oud-speler Club Brugge debuteert bij Volendam
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volendam won zondag niet alleen zijn wedstrijd tegen Vitesse, de ploeg zag ook de jonge Mürat Onal debuteren. Voor de gewezen speler van Club Brugge waren het meteen de eerste minuten op het hoogste niveau.

De 21-jarige Amsterdammer, die met 12 doelpunten de topscoorder is bij de beloften, begon zijn carrière in het eerste elftal van AFC Amsterdam. De aanvaller met Turkse roots maakte er destijds indruk, want hij versierde een transfer naar Club Brugge. Daar werd de spits echter getroffen door heimwee, waardoor hij de West-Vlaamse club na een jaar alweer verliet. Onal trok vervolgens naar ADO Den Haag, maar na een dispuut met de trainer geraakte hij niet verder dan het tweede elftal.

Sinds dit seizoen komt Mürat Onal uit voor FC Volendam. Hij begon het seizoen met een blessure, maar na zijn rentree bleek de aanvaller een neus voor doelpunten te hebben. Sinds de winterstop traint hij mee met het eerste elftal van Volendam en na zondag heeft de Amsterdammer de eerste speelminuten in het profvoetbal achter zijn naam staan. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties