Gent Zeehaven en La Louvière houden de punten thuis

Rombaux Gunther
| 4 reacties

La Louvière en Gent Zeehaven wonnen hun wedstrijd van de 25ste speeldag in derde klasse A. Beide clubs naderen het nummer veertien Wielsbeke, dat zondag nog in actie komt tegen Centre.

La Louvière kwam in eigen huis tegen Eendracht Aalst reeds na zes minuten op voorsprong. Twintig minuten ver in de tweede helft verdubbelden de Wolven hun voorsprong. Kevin Franck lukte via strafschop nog de aansluitingstreffer, maar even later sloeg de thuisclub opnieuw toe. La Louvière haalde het zo met 3-1 cijfers van Aalst.

Gent Zeehaven hield eveneens de punten thuis. Net zoals Aalst kreeg ook Oudenaarde drie goals om de oren. Stijn De Keukelaere nam de eerste twee treffers voor zijn rekening, Dave Van Waes legde uiteindelijk de 3-0 eindcijfers vast.