Gekas beklaagt zijn transfer naar Portsmouth

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Gekas beklaagt zijn transfer naar Portsmouth
Foto: © SC

Theofanis Gekas (foto) is niet bepaald gelukkig bij FC Portsmouth. De Engelse club huurt de Griekse aanvaller van Bayer Leverkusen. Gekas komt amper aan spelen toe en moet er dus vooral tegen zijn zin de bank warmhouden.

In het seizoen 2006/07 kende Theofanis Gekas zijn hoogtepunt toen hij zich kroonde tot topschutter van de Duitse Bundesliga in het shirt van VfL Bochum. Het leverde hem een transfer op naar het iets prestigieuzere Bayer Leverkusen. De Griekse international slaagde er echter niet goed in de lijn van bij Bochum door te trekken. Hij belandde in de BayArena op het tweede plan met als gevolg dat hij sinds de winterstop wordt verhuurd aan FC Portsmouth.

Theofanis Gekas heeft vooral pech dat de man die hem binnenhaalde op Fratton Park, Tony Adams, iets later omwille van de slechte resultaten op de keien werd gezet. Paul Hart, de opvolger van Adams, is geen zo'n grote fan van de 36-voudig Griekse international. "Hij heeft pech gehad. Hij zat hier net een week toen Adams moest vertrekken. Niemand heeft kunnen zien wat hij in zijn mars heeft. Ik wil wel dat Gekas er staat als ik toch op hem eens een beroep doe", aldus Hart op de website van Pompey.

Gekas speelde nog geen minuut voor Portsmouth en moet tevreden zijn met optredens met het tweede elftal van de nummer zeventien uit de Premier League. "Gezien mijn prestaties de jongste jaren verdien ik veel meer respect. Ik ben niet vertrokken bij een Duitse club die strijdt om de titel om terecht te komen bij een club die tegen de degradatie speelt en waar ik op de tribune moet zitten", aldus een diep teleurgestelde Gekas.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties