Video: Fabelachtig doelpunt Mertens helpt AGOVV aan zege

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Video: Fabelachtig doelpunt Mertens helpt AGOVV aan zege

Dries Mertens heeft vrijdagavond nog eens van zich doen spreken. De Belgische middenvelder van de Nederlandse tweedeklasser AGOVV Apeldoorn hielp zijn ploeg aan de drie punten met een fabelachtig doelpunt.

Bij een 1-1-tussenstand merkte Mertens dat doelman Rensen van FC Eindhoven iets te ver uit zijn doel stond en knalde hij het leer vanuit de middencirkel tegen de netten. AGOVV won de partij uiteindelijk met 3-1. Voor Mertens, die volgend seizoen naar FC Utrecht trekt, was het zijn elfde doelpunt van het seizoen.
 
VVV-Venlo (met doelman Kevin Begois) en RKC Waalwijk (met Benjamin De Ceulaer) bleven steken op een teleurstellend scoreloos gelijkspel. Venlo blijft leider en behoudt zes punten voorsprong op eerste achtervolger RKC.
 
Doelman Tristan Peersman en FC Dordrecht zetten hun opmars verder met een 4-0-zege tegen Haarlem. De voormalige Rode Duivel pakt met zijn nieuwe club 17 op 24 sinds zijn komst en werd in acht wedstrijden nog maar zes keer geklopt.
 
Gunter Thiebaut wist dit weekend niet te scoren. Hij bleef met MVV steken op 0-0 tegen Go Ahead Eagles. FC Den Bosch, de nieuwe club van Marc Brys, verloor met 1-2 van Cambuur-Leeuwarden. (AN)
 
U kan hier het doelpunt van Dries Mertens bekijken:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties