Anderlecht en Standard volgen Copa

De Nijs Michael
| 17 reacties
Anderlecht en Standard volgen Copa
Foto: © SC

Barry Boubacar Copa zou deze zomer wel eens een transfer naar een topclub kunnen versieren. De doelman van Lokeren wil graag een stap vooruit zetten en zowel Anderlecht als Standard hebben dat begrepen. De doelman zelf houdt alle opties open.

"Standard is een mooie club in België", reageerde Copa na afloop van de partij op Sclessin. "En het klopt dat ik naar een topclub in België wil. Maar we moeten afwachten of het Standard wordt. Anderlecht of Club Brugge of Genk of Gent zijn ook mooi. Ik heb weet van aanbiedingen uit België en Turkije. Maar als ik bij een Belgische topclub terecht kan, denk ik dat ik daarvoor ga."

Anderlecht ging de Ivoriaan in het verleden al meermaals scouten en ook Standard ontkent de interesse in Copa niet. "Het staat vast dat hij een van de beste doelmannen van onze competitie is", aldus technisch directeur Dominique D'Onofrio in HNB. "Maar zeggen dat we hem er volgend seizoen zullen bijnemen is te hard van stapel lopen. Andrés Espinoza zit nog altijd bij ons, ook al spreekt hij over vertrekken. Niets zegt dat hij alsnog een contract tekent en volgend seizoen bij ons speelt. Als dat niet zo is, moeten we een andere doelman halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties