Oud-speler Club Brugge krijgt contract bij Volendam

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Oud-speler Club Brugge krijgt contract bij Volendam
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mürat Onal heeft dinsdag zijn eerste profcontract getekend. Hij ondertekende een contract met FC Volendam tot de zomer van 2011.

Sinds dit seizoen komt Mürat Onal uit voor FC Volendam. Na een moeilijke start (wegens een blessure) zette hij zich door en bleek hij een neus voor doelpunten te hebben. De 21-jarige Amsterdammer is namelijk met twaalf doelpunten de topscorer bij de beloften. Die prestaties bleven niet onopgemerkt en sinds de winterstop mocht hij dan ook met het eerste elftal meetrainen. Op 8 maart in de wedstrijd tegen Vitesse maakte hij dan zijn debuut in het betaalde voetbal.

De aanvaller met Turkse roots begon zijn carrière in het eerste elftal van AFC Amsterdam. Hij liet er zich opmerken, want hij versierde een transfer naar Club Brugge. Daar werd de spits echter getroffen door heimwee, waardoor hij de West-Vlaamse club na een jaar alweer verliet. Onal trok vervolgens naar ADO Den Haag, maar na een dispuut met de trainer speelde hij alleen voor de beloftes. Dit seizoen startte hij bij de beloften en traint hij sinds de winterstop mee bij het eerste elftal. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties