Manchester city spoelt Europese kater door

Tom Drossaert
| 0 reacties
Manchester city spoelt Europese kater door
Foto: © SC

Manchester City heeft zich herpakt na het Europese debacle van deze week. De club van Vincent Kompany versloeg degradatiekandidaat West Bromwich Albion. Newcastle moet stilaan beginnen vrezen voor een verblijf in 2de klasse na verlies tegen Tottenham.

 

De gecontesteerde Robinho vond al snel de weg naar de netten. Na 8 minuten zette hij City al op rozen. Na goed 20 minuten verdubbelde Onuoha de score en leek Manchester City op weg naar een makkelijke zege. Maar West Bromwich was niet aangedaan en lukte nog voor de rust de aansluitingstreffer via Brunt.


 

Na rust ging de Londense club door op zijn elan en kwam het na 10 minuten langszij de ploeg van Kompany. Twee minuten later kwam Manchester terug op voorsprong door een penaltydoelpunt van Elano. City kon zijn voorsprong behouden en dikte in de slotfase de score nog aan tot de 4-2-eindstand.


 

Newcastle in nauwe schoentjes


 

De trainerswissel bij Newcastle united werpt voorlopig nog geen vruchten af. De club van Alan Shearer verloor op White Heart Lane van Tottenham. Met het enige doelpunt van Darren Bent nestelt de Londense club zich voorgoed in de middenmoot. Newcastle moet stilaan gaan vrezen voor de degradatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties