Lazio wil langer door met sterke Zarate

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Lazio wil langer door met sterke Zarate
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Lazio Roma zijn ze momenteel zeer tevreden met de prestaties van Mauro Zarate (foto). Claudio Lotito, de voorzitter van Lazio, wil snel werk maken van een definitieve overgang van de trefzekere aanvaller.

Mauro Zarate bewees gisteren in het Coppa-duel op het veld van Juventus Turijn nog maar eens zijn grote waarde voor Lazio Roma. Met een fraai afstandsschot scoorde hij een van de twee doelpunten waardoor hij een groot aandeel had in de 1-2-overwinning tegen La Vecchia Signora.

Lazio-voorzitter Claudio Lotito wil er nu zo snel mogelijk voor zorgen dat Zarate ook volgend seizoen nog de kleuren van de club verdedigd. Momenteel is de preses op weg naar Qatar om er te gaan onderhandelen met Al-Saad, de eigenaar van Zarate van wie Lazio de spits huurt. Lazio heeft de eerste optie om de speler over te nemen, maar die verstrijkt op het einde van april. Lotito wilde niet langer meer wachten.

Mauro Zarate, nog maar 21 jaar en Argentijns jeugdinternational, scoorde dit seizoen al twaalf keer in 31 competitiewedstrijden. Al bij zijn debuut tegen Cagliari deed hij van zich spreken met twee treffers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties