Boycot KVM tegen boycot eigen supportersfederatie

Steurbaut Kersten
| 73 reacties
Boycot KVM tegen boycot eigen supportersfederatie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zullen dan toch fans van KV Mechelen naar Germinal Beerschot afreizen. De club zal de tickets voor de wedstrijd op het Kiel zelf aan de man brengen. De supportersfederatie had de verplaatsing naar Germinal Beerschot geboycot.

“Wij begrijpen het standpunt van de supportersfederatie”, zegt voorzitter Johan Timmermans. Die besliste eerder om geen tickets voor de wedstrijd te verdelen onder de supportersclubs omdat Germinal Beerschot slechts 670 kaartjes ter beschikking stelde.

“Maar KV Mechelen krijgt danzij Germinal Beerschot een Europese licentie voor volgend seizoen”, aldus Timmermans. “Daarom zullen we de tickets zelf verkopen. Deze beslissing nemen we niet onder druk vanop het Kiel. Wij willen gewoon een goede verstandhouding met Germinal Beerschot en zullen daarom het contract honoreren." KV Mechelen zal volgend seizoen indien het Europees speelt zijn wedstrijden afwerken op Het Kiel.

De ticketverkoop start woensdag op het secretariaat in Mechelen. Door het beperkte aantal toegangsbewijzen zal Malinwa slechts één kaartje per persoon verkopen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties