Inter kampioen in stijl

Maarten Vandenabeele
| 7 reacties

Met een ruime overwinning tegen Siena heeft Inter het titelfeest extra glans gegeven.

De wedstrijd zelf had weinig om het lijf, want dankzij de nederlaag van Milan was Inter al voor de aftrap zeker van een nieuwe landstitel.

Er werd op een laag tempo gespeeld en de eerste opwinding kwam er eigenlijk maar helemaal op het eind van de eerste helft. Na een schot van Stankovic kon Curci de bal niet vasthouden en Cambiasso was bij de pinken: 1-0.

In de 52e minuut rondde Balotelli een counter af door mooi rond Curci te dribbelen, na aangeven van Figo: 2-0. Ook Ibrahimovic pikte nog zijn doelpunt mee na een voorzet van Mancini: 3-0. Siena raakte tweemaal het doelkader, maar raakte niet aan een eerredder.