Hamburg SV heeft vier kandidaat-trainers op het oog

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Hamburg SV heeft vier kandidaat-trainers op het oog
Foto: © SC

Hamburg SV moet op zoek naar een opvolger voor Martin Jol. De Nederlander trekt na dit seizoen naar Ajax Amsterdam. Hamburg heeft al vier kandidaat-opvolgers op het oog: Mirko Slomka (foto), Dieter Hecking, Jürgen Klopp en Bruno Labbadia.

De namen van de vier kandidaten worden geciteerd door Hamburger Abendblatt en Hamburg Morgenpost. Wel zou Mirko Slomka de topkandidaat zijn voor de vacante betrekking van trainer in de Hanzestad.

"HSV is er al van op de hoogte dat ik erg graag wil werken voor hen. Over een aanbieding van hen zou ik zeker willen nadenken", aldus Mirko Slomka die tussen 2006 en 2008 hoofdcoach was van Schalke 04.

Naast Slomka zijn ook nog Dieter Hecking, de trainer van Hannover 96, Bruno Labbadia, de oefenmeester van Bayer Leverkusen en Jürgen Klopp, keuzeheer bij Borussia Dortmund, de mogelijke kandidaten. Laatstgenoemde was ook al in beeld om vorige zomer Huub Stevens op te volgen, maar hij wenste naar het Signal Iduna Park te verhuizen. Daarvoor was Klopp jarenlang trainer van FSV Mainz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties