Elia wellicht niet naar Hamburg SV

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Elia wellicht niet naar Hamburg SV
Foto: © SC

Eljaro Elia (foto) verhuist wellicht niet van FC Twente naar Hamburg SV. Het vertrek van Martin Jol als coach van 'die Rothosen' heeft de transfer op losse schroeven gezet. Elia houdt alle opties nu opnieuw open.

Eljero Elia had Hamburg SV als eerste keuze aangeduid door de aanwezigheid van de Nederlandse trainer Martin Jol ginds. Gisteren raakte echter bekend dat Jol volgend seizoen de nieuwe oefenmeester wordt van Ajax Amsterdam.

Het was ook al een tijdje hommeles tussen Martin Jol en technisch directeur Bernd Hoffmann over het te voeren transferbeleid. Jol wilde opnieuw flink investeren in het elftal terwijl Hoffmann eerder lette op de financiële risico's en liefst niet al te veel wilde bijhalen.

Vorige week was Elia nog vol goede hoop over een transfer naar HSV. Hij liet toen optekenen dat het bestuur van Twente samen met zijn zaakwaarnemer de zaak aan het afhandelen waren, maar het draaide dus anders uit. Wel staat zo goed als vast dat Elia volgend seizoen niet meer in de Grolsche Veste zal spelen. Ajax Amsterdam, Tottenham Hotspur en PSV Eindhoven zijn ook nog altijd gegadigden voor de technisch zeer begaafde vleugelaanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties