Kaka mag weg voor 65 miljoen euro

Tom Drossaert
| 19 reacties
Kaka mag weg voor 65 miljoen euro
Foto: © SC

AC Milan staat op het punt om een prijs te plakken op zijn sterspeler Ricardo Kaka. De club wil met een som van 65 miljoen euro zijn schuldenput dichten. Real Madrid lijkt in pole position te staan om de Braziliaan over te nemen.

 

De schuldenlast van de Milanese club is opgelopen tot 66,8 miljoen euro. Fininvest, het bedrijf van Silvio Berlusconi dat Milan in handen heeft, wil de schuld niet op zich nemen. Een verkoop van de Braziliaanse spelverdeler zou dan ook een prioriteit zijn voor de club om de schuldenberg te doen slinken. Ze plakken een prijs van 65 miljoen euro op zijn hoofd


 

Real Madrid manifesteerde zich de voorbije weken als kandidaat nummer één om Kaka bij Milan weg te plukken. Presidentskandidaat Florentino Perez zijn voornaamste verkiezingsbelofte was de transfer van de Braziliaan. Of De Koninklijke 65 miljoen wil neertellen is maar zeer de vraag.


 

Milan heeft in eigen rangen reeds een vervanger voor Kaka gevonden. Yoann Gourcuff, dit seizoen uitgeleend aan Bordeaux, keert terug naar Milan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties