Ancelotti is de nieuwe hoofdcoach van Chelsea

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Ancelotti is de nieuwe hoofdcoach van Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlo Ancelotti (foto) is volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Chelsea FC. Hij volgt in Londen interim-coach Guus Hiddink op die op zijn beurt in de loop van afgelopen seizoen overnam van Luiz Felipe Scolari.

Carlo Ancelotti werd al wekenlang in verband gebracht met Chelsea FC, maar nu is de overeenkomst dus definitief. Dat maakte Chelsea vandaag officieel bekend op zijn website. De Italiaan, de afgelopen seizoenen aan de slag bij AC Milan, heeft voor drie seizoenen getekend op Stamford Bridge.

"Carlo Ancelotti was voor ons de perfecte kandidaat voor de job. Hij bewijst al een hele tijd dat hij ploegen kan bouwen die strijden om de hoogste eer in de grote binnenlandse en buitenlandse competities. Hij haalde daarenboven ook heel vaak successen", schrijft Chelsea op zijn digitale thuis.

"Ook als speler was Ancelotti heel succesvol in al die competities en hij brengt ook heel wat ervaring mee. Iedereen in Chelsea wil hem alvast van harte welkom heten en we kijken al volop vooruit naar onze samenwerking", besluiten ze bij de Londenaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties