Shearer wil duidelijkheid van Newcastle United

Shearer wil duidelijkheid van Newcastle United
Foto: © SC

Alan Shearer (foto), nu manager van het naar tweede klasse gedegradeerde Newcastle United, wil snel duidelijkheid krijgen over zijn toekomst bij de club.

Alan Shearer is sedert april de manager van Newcastle United. De club zocht toen een vervanger voor de zieke Joe Kinnear. In de resterende acht competitieduels moest de voormalige aanvaller van de club pogen om de degradatie van de club te vermijden. Shearer liet meteen na de degradatie weten dat hij de club graag meteen weer naar het hoogste niveau wilde loodsen en hoewel de clubleiding diezelfde wens had, is er nog altijd geen definitieve beslissing gevallen.

De Britse pers meldt dat Shearer enkel wil blijven als hij fors mag investeren om het elftal te versterken. De ex-aanvaller van The Magpies ontkent dat echter. "Het is onzin. Afgelopen week heb ik met het bestuur rond de tafel gezeten en hebben we het uitvoerig gehad over de toekomst. Ik heb aangegeven wat er moest veranderen, maar ik heb niets geëist. Er zal snel meer duidelijk worden", aldus Shearer.

Shearer is een echt clubmonument in Newcastle-upon-Tyne. Voor de club scoorde hij maar liefst 206 doelpunten in 404 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties