Juninho gaat mogelijk avontuur aan in de Serie A

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Juninho gaat mogelijk avontuur aan in de Serie A
Foto: © SC

Juninho Pernambucano (foto) verbrak onlangs zijn contract bij Olympique Lyon. De Braziliaanse vrijetrapspecialist praat nu met FC Genoa om eventueel in de Serie A aan de slag te gaan.

Na acht erg succesvolle seizoenen bij Olympique Lyon verbrak Juninho Pernambucano onlangs zijn contract bij de Franse topformatie. FC Genoa, de Italiaanse seizoensrevelatie, heeft op zijn website laten weten dat het graag onderhandelingen wil opstarten met de Braziliaan.

Genoa toont zich momenteel een erg actieve speler op de internationale transfermarkt. Zo staan Hernan Crespo (Inter Milaan) en Sergio Floccari (Atalanta Bergamo) dicht bij een overeenkomst met de club waar ook Anthony Vanden Borre onder contract staat. Er wordt momenteel ook gesproken met de Portugees Ricardo Quaresma (Inter Milaan).

Ook Moussa Dembele zou al gelinkt zijn aan FC Genoa. Vanuit Alkmaar werd al gemeld dat er nog niets officieels is binnengelopen vanuit Italië. De club uit de havenstad Genua eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plaats in de Serie A en speelt volgend seizoen in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties