Juninho gaat wellicht nog wat poen scheppen in Qatar

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Juninho gaat wellicht nog wat poen scheppen in Qatar
Foto: © SC

Juninho Pernambucano (foto) lijkt in de herfst van zijn carrière nog wat geld te gaan scheppen in de Qatarese voetbalcompetitie. Hij zou er aan de slag gaan bij Al-Gharaffa. Vandaag arriveerde de Braziliaanse middenvelder al in Doha.

De 34-jarige Juninho nam vorig maand afscheid van Olympique Lyon waar hij het grootste deel van zijn loopbaan gesleten heeft. Hij maakte er vooral indruk met zijn vrije trappen waarmee hij veel belangrijke doelpunten scoorde in nationaal en Europees verband. Het contract van Juninho in Lyon liep wel nog door tot 2010 maar in onderling overleg werd besloten het contract vroeger te ontbinden waardoor de Braziliaan transfervrij kon vertrekken.

Heel even leek het erop dat Juninho zou gaan voetballen in de Serie A. FC Genoa, de club van onze landgenoot Anthony Vanden Borre, zag hem graag komen. Ook Lazio Roma was een van de gegadigden. Nu lijkt het erop dat de ex-international zijn carrière zal verderzetten en wellicht ook afsluiten in Qatar. Juninho zou bij Al-Gharaffa 2,5 miljoen euro per seizoen op zijn rekening mogen bijschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties