Liverpool begint met lastige partij bij Tottenham

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Liverpool begint met lastige partij bij Tottenham
Foto: © SC

In Engeland is het competitieprogramma voor de Premier League 2009-2010 aan de pers voorgesteld. Kampioen Manchester United begint in eigen huis tegen promovendus Birmingham City, Liverpool wacht een veel lastigere opener.

'The Reds' moeten namelijk al meteen vol aan de bak in een uitwedstrijd tegen het altijd lastige Tottenham Hotspur. Chelsea FC, de nummer drie van vorig seizoen, begint met een wedstrijd tegen Hull City en Arsenal moet meteen naar het Everton van onze landgenoot Marouane Fellaini. FC Burnley begint zijn nieuwe avontuur in de Engelse hoogste klasse met een wedstrijd op het veld van Stoke City. Wolverhampton Wanderers, een andere promovendus, begint op Molineux tegen West Ham United.

Op 29 augustus staat de eerste topper op het programma wanneer Manchester United op eigen veld de wei in moet tegen Arsenal. Liverpool en Chelsea komen elkaar tegen op 3 oktober op Stamford Bridge. Wat later in de maand ontvangt Liverpool op Anfield Road 'The Mancunians'. De Premier League begint overigens op 15 augustus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties