Atlético Madrid trekt Spaanse routinier aan

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Atlético Madrid trekt Spaanse routinier aan
Foto: © SC

Atlético Madrid heeft zich versterkt met Juanito (foto). De verdediger komt over van Betis Sevilla waar hij zijn contract niet wenste te verlengen na de degradatie. Juanito tekende in de Spaanse hoofdstad een verbintenis voor twee seizoenen.

Juanito heeft zowat zijn hele loopbaan gespeeld bij Betis Sevilla. Enkel in het seizoen 2000/01 werd hij even uitgeleend aan Recreativo Huelva. Voor het overige droeg hij altijd het groenwitte shirt. Juanito maakte met Betis Sevilla twee degradaties mee en speelde 255 competitiewedstrijden voor de Andalusische club. Na een nieuwe degradatie naar de Segunda Division wilde Juanito vertrekken.

Juanito maakte vorig jaar deel uit van het Spanje dat de Europese titel pakte in Oostenrijk en Zwitserland. Samen met de jonge Uruguayaan Leandro Cabrera, overgenomen van Defensor Sporting, moet hij de defensie van Atlético een nieuwe dimensie geven. Beiden worden ook concurrent van de Nederlander John Heitinga die vorig seizoen moest tevreden zijn met een plaats als rechtsachter. Trainer Abel Resino opteerde centraal voor Tomas Ujfalusi, Pablo Ibañez of Luis Perea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties