Daniel Fredheim Holm op weg naar Aalborg

viki meeuwis
| 0 reacties
Daniel Fredheim Holm op weg naar Aalborg
Foto: © SC

Volgens het Noorse tv station TV2 zal het Deense Aalborg BK later vandaag de Noor Daniel Fredheim Holm presenteren als de nieuwste aanwinst.

Aalborg wil alvast nog enkele investeringen doen vooral het nieuwe seizoen binnen twee weken begint. Zo haalde het eerder deze week al Rasmus Würtz binnen. Nu lijkt ook de 23-jarige spits van het Noorse Vålerenga hun rangen te gaan vervoegen.

 

De Deense club zal waarschijnlijk geen al te grote investering moeten doen aangezien het contract van Fredheim Holm binnen zes maanden afloopt. AaB wou vooralsnog het bericht niet bevestigen.

 

Dan Thomassen, die momenteel bij het Deense AGF aan de slag is, speelde nog een tijdje samen met Fredheim Holm bij Vålerenga. Volgens Thomassen was de jonge spits het grootste talent bij “Enga”. “Hij is technisch heel sterk, goed met kopballen, kan zowel vooraan als vanop de flanken goed uit de voeten. Ik denk dat hij een goede aanwinst zal zijn voor AaB”, aldus de verdediger.

 

Fredheim Holm was vorig seizoen aanvoerder bij Vålerenga en behaalde tot nu toe drie caps voor de Noorse nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties