Gent mogelijk naar Roma, haalbare kaarten voor Club

Nico Wieme
| 11 reacties
Gent mogelijk naar Roma, haalbare kaarten voor Club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze middag om 13.30u weten Club Brugge en AA Gent tegen wie ze kunnen uitkomen in de derde voorronde van de Europa League. De UEFA koppelde alvast enkele reekshoofden en niet-reekshoofden aan elkaar.

Mocht AA Gent de tweede voorronde van de Europa League overleven, dan kan de loting alle kanten op voor de Buffalo’s. Een zware klepper is mogelijk, maar evengoed kan het een haalbare kaart worden. De Oost-Vlamingen werden door de Europese Voetbalbond in groep 1 gekoppeld aan de volgende reekshoofden: AS Roma (Ita), FC Metalist Kharkiv (Oek), Lech Poznan (Pol), SC Vaslui (Roe) en de winnaar van het duel FC Zestafoni (Geo)–Helsingborgs IF (Zwe).

 

Club Brugge komt als reekshoofd in groep 6 terecht. De nummer drie uit de vorige competitie kan met Young Boys Bern de ploeg treffen die het vorig jaar uit de poules van de UEFA Cup hield. Een andere mogelijke tegenstander voor blauw-zwart is Honved Boedapest (Hon).

 

Voor de rest is het nog wat koffiedik kijken voor de Bruggelingen. Zij moeten de uitslag afwachten van een van de volgende duels: Sturm Graz (Oos)-NK Široki Brijeg (Bos-Herz), Bnei Yehuda Tel-Aviv (Isr)-FC Dinaburg (Let) of NK Gorica (Svn)-FC Lahti (Fin).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties