Bolton Wanderers mikt op een Zuid-Koreaan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bolton Wanderers mikt op een Zuid-Koreaan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bolton Wanderers gaat zich zo goed als zeker versterken met de Zuid-Koreaan Lee Chung-Yong. De 21-jarige vleugelspeler verlaat in eigen land topclub FC Seoul om zijn geluk in de Premier League te gaan beproeven.

Bolton Wanderers zou voor Lee Chung-Yong een transfersom van om en bij de 2,5 miljoen euro betalen. De jonge vleugelspeler is een van de smaakmakers in de Zuid-Koreaanse competitie. Chung-Yong liet na de wedstrijd tegen Gangwon (3-1-winst, nvdr) waarin hij schitterde met een goal en een actie die de club uiteindelijk een strafschop opleverde al weten dat het wellicht zijn laatste wedstrijd was.

"Ik heb er goed over nagedacht want FC Seoul is een grote club in Zuid-Korea en Azië maar niet iedereen krijgt de kans om naar het buitenland te gaan", aldus Lee Chung-Yong. De vleugelspeler speelde in totaal 51 competitiewedstrijden voor de hoofdstedelingen en scoorde daarin tien doelpunten. Hij maakt ondertussen ook al deel uit van de nationale ploeg. Hij haalde al vijftien selecties en zal volgende zomer wellicht ook te bewonderen zijn op het WK voetbal in Zuid-Afrika.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties