Hoffenheim kan al gaan abonnementen meer kwijt

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Hoffenheim kan al gaan abonnementen meer kwijt

TSG Hoffenheim verkoopt geen abonnementen meer voor volgend seizoen. Drie weken voor de start van de Bundesliga zijn alle twintigduizend beschikbare plaatsen al verkocht. Hoffenheim begint straks aan het jaar van de bevestiging in Duitsland.

TSG Hoffenheim geniet van de uitstekende prestaties van de vorige jaargang waardoor de club wellicht elke thuiswedstrijd voor een vol huis zal spelen. De club promoveerde twee jaar terug naar de Bundesliga en kon vorig seizoen meteen de herfsttitel op zak steken. Door de zware blessure van prijsschutter Vedad Ibisevic zakte de club in de terugronde wel weg en greep het naast Europees voetbal.

Hoffenheim toonde zich ook al ambitieus op de transfermarkt met vijf nieuwe aanwinsten onder wie de erg talentvolle Argentijn Franco Zuculini. De club is dankbaar voor het getoonde vertrouwen van de vele fans. "Voor ons is dit droomaantal van twintigduizend abonnementen een nieuw bewijs dat we goed bezig zijn. We hebben een bovengrens moeten stellen. De mensen die nu nog willen komen, zullen het moeten proberen met de losse verkoop voor de wedstrijden", aldus technisch directeur Jochen Rotthaus in Sportbild.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties