Metzelder wil bij Real Madrid blijven

Philippe Crols
| 1 reacties
Metzelder wil bij Real Madrid blijven
Foto: © SC

Christoph Metzelder wil ook het komende seizoen bij Real Madrid spelen. De Duitse verdediger is echter lang niet zeker van een plaats in het basiselftal van de Madrilenen.

Over een jaar gaat het WK in Zuid-Afrika van start. De Duitse bondscoach, Joachim Löw, heeft al meermaals laten weten dat hij alleen spelers zal meenemen die vaak in actie komen bij hun club. Ondanks dat Christoph Metzelder (foto) graag naar het WK wil en bij Real niet zeker is van een basisplaats, wil hij zijn huidige werkgever trouw blijven.

"Ik heb nog een contract voor een seizoen. Ik ga heus niet vertrekken omdat het moeilijk is om in het basiselftal te komen. Als je naar Real komt, weet je dat er veel concurrentie zal zijn. Dan moet je niet flauw doen als je een aantal wedstrijden op de bank moet zitten. Bovendien is er ook een nieuwe coach. Die zal ik proberen te overtuigen", aldus Metzelder tegenover de Duitse pers.

Wat ook zal meespelen is het loonbriefje van de verdediger. Bij Real verdient hij ongeveer drie miljoen euro netto per jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties