Gerrard kan zich terug met voetbal bezig houden

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gerrard kan zich terug met voetbal bezig houden
Foto: © SC

Steven Gerrard is vrijgesproken van alle aanklachten naar aanleiding van een pubgevecht eind december 2008. De voetballer van Liverpool FC pleitte onschuldig, de jury volgde zijn redenering.

Op 29 december 2008 vierde Steven Gerrard samen met enkele vrienden een feestje in de Lounge Inn. Hij kreeg het aan de stok met zakenman Marcus McGee. Het duo kreeg ruzie over de muziekkeuze. McGee wou niet toegeven omdat hij de Engelse international arrogant vond. Gerrard nam dan weer aanstoot aan het gedrag van McGee. Uiteindelijk kwam het tot een schermutseling en McGee verloor een tand en liep enkele blessures in het aangezicht op.

De jury heeft Gerrard onschuldig verklaard. De 29-jarige voetballer krijgt geen straf en behoudt zijn blanco strafblad. Volgens de jury handelde hij uit zelfverdediging. Gerrard dacht dat McGee hem aanviel toen die opsprong en haalde razendsnel uit.

Toen Gerrard uit de rechtbank kwam, stonden Liverpoolfans hem met applaus op te wachten. Hij is blij dat de zaak eindelijk achter de rug is en wil zich nu terug op voetballen concentreren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties