FC Barcelona ziet wat in Jan Vertonghen

Mathias Dumarey
| 36 reacties
FC Barcelona ziet wat in Jan Vertonghen
Foto: © SC

De Catalaanse krant Sport meldt vandaag dat Jan Vertonghen op het lijstje staat van CL-winnaar FC Barcelona. Vertonghen zou een goedkoop alternatief zijn voor andere veel te dure spelers. 'Sport' is overigens doorgaans goed ingelicht.

Jan Vertonghen valt in de krant HLN uit de lucht als hij hoort dat Barcelona belangstelling voor hem zou hebben. "Het zou echt fantastisch zijn, maar ik weet voorlopig van niets", zegt onze landgenoot. De Spaanse kampioen is nog volop op zoek naar een verdedigende middenvelder maar de Argentijn Javier Mascherano (Liverpool) en Cesc Fabregas (Arsenal) lijken te duur uit te vallen voor de Catalanen.

Jan Vertonghen, nu aan de slag bij het Nederlandse Ajax Amsterdam, lijkt het goedkopere alternatief te zijn voor Barça-trainer Josep Guardiola. Vertonghen wil vooralsnog niet te veel luisteren naar de berichten over de interesse van de blaugrana. "Doorgaans hecht ik niet zoveel belang aan zo'n berichten. Maar als dit echt van een serieuze krant komt, moet ik mijn mening misschien herzien. Voorlopig zit ik nog altijd goed bij Ajax. Door enkele geblesseerden zal ik wellicht een tijdje als linksachter moeten opereren, maar er komen zeker nog kansen op het middenveld", besluit de 22-jarige Rode Duivel. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties