Clement: "Koster rekende niet echt meer op mij"

Mathias Dumarey
Clement: "Koster rekende niet echt meer op mij"
Foto: © SC

Philippe Clement (foto) is klaar om nog een klein verlengstuk te breien aan zijn carrière van profvoetballer bij Germinal Beerschot. Hij heeft er tien mooie jaren bij Club Brugge opzitten maar wilde er niet eindigen zoals Sven Vermant.

"De week voor mijn transfer naar Germinal Beerschot heb ik een gesprek gehad met Adrie Koster. Daarin heb ik het gevoel gekregen dat men niet meer op dezelfde manier op mij rekende als in de voorgaande jaren. De trainer heeft me heel eerlijk gezegd dat hij zeker in het begin voor de jonge gasten zou gaan kiezen", aldus Philippe Clement in GvA.

"Ik wist ook wel dat die dag zou komen, maar ik had niet gedacht dat het nu al zou zijn. Ik voelde me fysiek helemaal klaar om bij Club Brugge weer de strijd aan te gaan. Als je echter ziet hoe de laatste maanden van Bart Goor bij Anderlecht waren, of het laatste seizoen van Sven Vermant bij Club Brugge... Dat wilde ik niet meemaken", gaat Clement verder.

"Op die manier hoefde het voor mij niet te gaan. Ik heb bij Club tien jaar de kar getrokken. Dan kan ik me niet voorstellen dat ik op een paar maanden tijd het vijfde wiel aan de wagen wordt. Dan waren die tien prachtige jaren in Brugge in geen tijd tenietgedaan", besluit de Antwerpenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties