Jacobs neemt Lukaku op in kern voor Westerlo

De Nijs Michael
| 4 reacties
Jacobs neemt Lukaku op in kern voor Westerlo
Foto: © SC

Anderlechttrainer Ariël Jacobs heeft zijn 21-koppige selectie voor de wedstrijd tegen Westerlo vrijgegeven. Een opvallende naam binnen de paars-witte selectie is die van Romelu Lukaka. Het 16-jarige talent mag hopen op speelminuten.

"Ik herinner me dat ze het ons vorig seizoen knap lastig gemaakt hebben op eigen veld", kijkt Jacobs op de paars-witte website terug naar het treffen met Westerlo afgelopen seizoen. "We hebben dan misschien wel met 2-0 gewonnen, maar dat was niet zonder horten of stoten."

"Ik heb nog niet over Lyon gepraat. Ik weet natuurlijk niet wat er in de hoofden van de spelers omgaat, maar we moeten in staat zijn de knop om te draaien", aldus de coach. "In die zin was ik ook tevreden over de reactie van de ploeg tegen Kortrijk. Ondanks de euforie die er kon geweest zijn na de 5-0 tegen Sivasspor, was er geen sprake van onderschatting van de tegenstander of overschatting van onszelf. En zo moet het ook willen we dit seizoen op de drie fronten actief blijven."

Selectie Anderlecht: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Legear, Lukaku, Polak, Proto, Reynaldo, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Wasilewski
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties