Steeds rode kaarten in wedstrijden Club Brugge

Dirk Pieters
| 79 reacties
Steeds rode kaarten in wedstrijden Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge is redelijk begonnen aan de competitie. Met een 6 op 9 blijft blauw-zwart min of meer in het spoor van Anderlecht dat aan de leiding staat. Opvallend was wel dat de tegenstanders van Club Brugge nooit de wedstrijd met elf eindigden.

Zaterdagavond nam Club Brugge het op tegen KV Mechelen. Al na een kwartier moest de thuisploeg met tien man verder. Wouter Vrancken mocht gaan douchen na een fout op Nabil Dirar. Opmerkelijk was wel dat diezelfde Dirar even later wel mocht blijven staan na spuwen naar een tegenstander.

Op de tweede speeldag moest Lokeren de wedstrijd met tien eindigen na een domme tweede gele kaart van Carevic. De speler van Lokeren kreeg erg licht een eerste gele kaart, maar ging nadien te gemakkelijk neer en mocht meteen gaan douchen. 

Op de eerste speeldag mocht Brugge het zelfs opnemen tegen acht spelers. Maar liefst drie spelers van Charleroi moesten vroegtijdig naar de kleedkamer. Twee van de drie rode kaarten waren zeker terecht.

Van de drie wedstrijden mocht Club Brugge er nog geen enkele tegen elf man afwerken. Toch leek dit niet altijd een voordeel te zijn voor blauw-zwart. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties