Lescott mag nog altijd niet weg van Everton

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Lescott mag nog altijd niet weg van Everton
Foto: © SC

Joleon Lescott mag van Everton-manager David Moyes (foto) nog altijd niet weg. De Engelse international wordt druk gesolliciteerd door Manchester City en zelf zou de verdediger heel graag de overstap maken.

Joleon Lescott mag niet vertrekken van Everton. Niettemin besliste David Moyes om de verdediger uit zijn selectie te laten voor het duel vanavond in de Europa League tegen het Tsjechische Sigma Olomouc. De Everton-manager is teleurgesteld in de houding van de verdediger.

"De manier waarop Joleon en Manchester City met elkaar communiceren, is niet juist. We mogen hem graag, hij is een goede jongen. Maar op dit ogenblik zijn we zwaar teleurgesteld in hem", zegt Moyes op Sky Sports.  

"Ik hoop dat we alles zullen kunnen uitpraten vooraleer de transferdeadline is verstreken. Ik heb al eerder gezegd dat ik Lescott niet kwijt wil. Maar het is als Cristiano Ronaldo die vertrokken is bij Manchester United: iedereen heeft zijn prijs. Op dit moment heeft nog geen enkele club een aanbieding gedaan die wij willen accepteren", aldus nog Moyes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties