Defour: "Alleen nog spelers met 100% inzet selecteren"

Nico Wieme
| 74 reacties
Defour: "Alleen nog spelers met 100% inzet selecteren"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Steven Defour stak zich niet weg na het pijnlijke 2-1-verlies van de Belgen tegen Armenië. De Standardcaptain wil dat er zo snel mogelijk een oplossing komt voor de malaise bij de Rode Duivels. Dick Advocaat mag van Defour meteen beginnen.

"Ik dacht dat er na ons groepsgesprek een reactie zou komen, maar het was juist het tegenovergestelde", verklaarde Steven Defour aan Sporza. "Wat wij op de mat hebben gelegd... Je kunt praten wat je wil, maar dat maakt niet veel uit als je niet aan één touw trekt."

"Iedereen zal eens voor de spiegel moeten staan en uitmaken of hij er nog 100% voor wil gaan. Alleen die spelers hebben we nodig. Veel dieper kun je echt niet zakken. Er moet zo snel mogelijk een oplossing komen. De bond zal die de komende dagen wel vinden", aldus de middenvelder.

"Er is nu genoeg gepraat, het is tijd dat er een beslissing genomen wordt. De opvolger van Frank Vercauteren zal het niet gemakkelijk hebben. Het beste is dat Dick Advocaat er meteen aan begint. Hij moet een team van ons maken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties