Vermaelen gechoqueerd door optreden België

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Vermaelen gechoqueerd door optreden België
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen (links op foto) heeft vanuit Londen gereageerd op de wedstrijd van zijn collega-Rode Duivels afgelopen woensdag in Armenië. Hij vond het erg choquerend wat België liet zien. Zelf was de verdediger geschorst na een gele kaart in Sp

Thomas Vermaelen was niet afgereisd naar Jerevan en volgde de verrichtingen van de Rode Duivels via teletekst. Later zag hij de doelpunten terug op het internet. "Het was choquerend. Dat was het in Spanje ook al. Ik heb de laatste jaren bij de Rode Duivels al veel slechte wedstrijden meegemaakt, maar dit was nu echt wel het toppunt", aldus de Arsenal-verdediger in HNB.

Vermaelen denkt niet dat het aan de bereidwilligheid of het gebrek eraan van de spelers ligt. "We zitten gewoon in een neerwaartse spiraal. Het zou voor ons goed zijn dat er met een nieuwe trainer weer wat leven in komt. Het is momenteel allemaal wat doods. Er staat momenteel geen groep op het veld die voor elkaar door het vuur wil gaan", gaat de ex-speler van Ajax verder.

Vermaelen ziet de oorzaak van het falen ook in het feit dat de ploeg nog geen leider heeft. "Er is niemand die iets zegt of ingrijpt. Het wordt tijd dat er spelers gaan opstaan. Ik ga zelf niet zeggen dat ik een leider ben. Wie dat doet, is meestal géén leider", besluit Vermaelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties