Groep E: Basel stunt, CSKA Sofia en Fulham gelijk

Basel heeft voor een stunt van formaat gezorgd door AS Roma met een nederlaag terug naar Italië te sturen. Fulham kwam bij CSKA Sofia niet verder dan een gelijkspel.

FC Basel – AS Roma: 2-0

FC Basel heft in de Europa League meteen voor een stunt gezorgd door AS Roma, dat in de voorrondes AA Gent nog met 1-7 wandelen stuurde, met 2-0 te verslaan. Carlitos scoorde in de beginfase; Almerares, die amper twee minuten op het veld stond, bezegelde twee minuten voor affluiten het lot van de Romeinen.

CSKA Sofia – Fulham FC: 1-1

CSKA Sofia is op eigen terrein niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen Fulham FC. Michel bracht de Bulgaren op de 63ste minuut op voorsprong, maar Kamara maakte drie minuten later gelijk voor Fulham. Die stand bleef tot het einde op het bord staan, waardoor beide teams de punten onder elkaar verdeelden.