Groep G: Salzburg verrast Lazio

Fabian Morren

Salzburg heeft in groep G een knappe zege behaald op het veld van Lazio. Villarreal had aan één doelpunt genoeg voor de zege tegen Levski Sofia.

Lazio - Salzburg 1-2

Niets deed vermoeden dat Salzburg punten kon pakken bij Lazio na het doelpunt van Foggia in de 59ste minuut. In de laatste tien minuten sloeg Salzburg echter nog twee keer toe. Eerst stelde Schiemer gelijk en in blessuretijd maakte Janko er nog verrassend 1-2 van.

Villarreal - Levski Sofia 1-0

Lange tijd hield Levski Sofia de deur bij het Spaanse Villarreal op slot, maar de Bulgaren moesten uiteindelijk toch plooien. Nilmar brak de dubbele defensie gordel van Levski open en bezorgde Villarreal zo alsnog de overwinning. Villarreal wordt samen met Salzburg de eerste leider in groep G.