KBVB houdt vrijdag crisisberaad rond nationale ploeg

Mathias Dumarey
| 27 reacties
KBVB houdt vrijdag crisisberaad rond nationale ploeg
Foto: © SC

De recente lekken omtrent de sfeer rond de nationale ploeg nopen het bondsbestuur om een crisisvergadering te houden. Die zou vrijdag op het programma staan en er wordt tegen dan ook al op een antwoord gehoopt van de nieuwe bondstrainer Dick Advocaat.

"Het directiecomité, aangevuld met Herman Wijnants en Phillippe Collin, zal vrijdag bespreken hoe het verder moet met de nationale ploeg. We verwachten dan ook een antwoord van Dick Advocaat of hij al dan niet vervroegd in dienst zal treden", zegt bondsvoorzitter François De Keersmaecker vandaag in GvA.

De Belgische voetbalbond (KBVB) is de wantoestanden meer dan zat. Zo kwam al aan het licht dat Logan Bailly en Marouane Fellaini een feestje zouden gevierd hebben daags voor de belangrijke partij tegen Bosnië-Herzegovina samen met enkele dames. Na het verlies in Zenica zouden ook Sébastien Pocognoli en Kevin Mirallas stevig gefeest hebben. Anthony Vanden Borre, Fellaini en ook de jonge Eden Hazard zetten de bloemetjes stevig buiten na de vernedering in Spanje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties