Lambrecht: "Desnoods trainen ze vijf uur"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Lambrecht: "Desnoods trainen ze vijf uur"
Foto: © SC

Sporting Lokeren moet dringend punten pakken. De Waaslanders tellen na zes wedstrijden slechts vier punten. Trainer Aleksanr Jankovic staat vanavond voor een zware opdracht. Landskampioen Standard komt langs.

Voorzitter Roger Lambrecht beleeft zware tijden. “Ik voel mij slecht”, geeft de preses volmondig toe in HNB. “We hebben vier punten. Dat had ik voor het seizoen wel anders gezien. Ik wilde meedoen voor de zesde plaats, maar dat kunnen we nu wel vergeten.”

Lambrecht uitte al openlijk kritiek tegenover trainer Jankovic. Hij wil dat er meer getraind wordt. De Serviër sloeg de goede raad in de wind. “Fysiek zijn de spelers in orde, maar ik vind dat ze niet gericht genoeg trainen.”

“Ze moeten werken aan de zwakke punten”, vindt Lambrecht. “Nu trainen ze anderhalf uur. Het mag desnoods vijf uur duren. Een uur trainen, dan wat rusten. En daarna terug naar het trainingsveld. Ook in de tactische bespreking. Met een bord en het inpeperen tot de speler het zelf kan uitleggen. Daar word je toch niet moe van?”

“Jankovic moet dringend punten gaan halen. We hebben een betere ploeg dan vorig jaar, maar er moeten punten bij zijn.” Vanavond speelt Lokeren tegen Standard; “Ik ga deze match niet ingrijpen, maar het is vijf voor twaalf. Zowel voor Jankovic als voor mij. Ik wil die top zes halen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties